Sanitka pro Ukrajinu

Publikoval(a) administrator dne

Naskytla se nám možnost výhodného nákupu sanitního vozu, který by jsme rádi zakoupili ke kooperaci na Ukrajině. Interiér sanitního vozu je vybaven zařízením pro transport a péči o pacienty. V případě získání dostatečného množství financí by jsme vůz dovybavili ještě dalším potřebným příslušenstvím.

Situace na Ukrajině je dlouhodobě nesmírně složitá. Důsledkem brutální ruské agrese je prakticky každý den zraněno mnoho ukrajinských vojáků i civilistů. Ukrajinské záchranné složky musí pracovat ve zvýšené intenzitě, což s sebou nese i zvýšené nároky na jejich techniku. Sami na Ukrajině býváme svědky neustálého proudu sanitních vozů, které převážejí zraněné na velké vzdálenosti z přifrontových oblastí do větších měst v centrální Ukrajině.

Veškeré finanční prostředky budou použity na nákup sanitního vozu a vybavení, dopravu a nutnou administrativu. Pokud se nepodaří vybrat cílovou částku, pokusíme se chybějící finance zajistit z dalších zdrojů. Pokud se podaří vybrat vyšší částka, využijeme ji na nákup potřebného vybavení a příslušenství, případně doplnění humanitární pomoci, kterou bude vůz při transportu na Ukrajinu naplněn.

Kategorie: Humanitarian

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *