SKUTEČNÁ CENA SVOBODY

Publikoval(a) administrator dne

Existují hodnoty za které má smysl bojovat. Svoboda, odvaha, prosté právo na život. A stále existují lidé, kteří mají odvahu a odhodlání je chránit svými životy. Tato kampaň je pro ně. CENA SVOBODY je sbírka na nákup obrněné techniky a vybavení, která chrání Evropu a zachraňuje životy. Za vaši pomoc vás tentokrát čekají příjemné odměny.

SOUSTŘEDÍME SE NA TRVALOU POMOC. VYBAVENÍ KTERÉ OBRÁNCŮM SLOUŽÍ MĚSÍCE A ROKY. Na obranu potřebují pořádné nářadí. Proto tato sbírka.

Obrněná technika na Ukrajině stále chybí. Pro splnění jakéhokoliv úkolu je stále důležitější. Rusové mají převahu na nebi a stále sledují kdo na linii přijíždí. Toho pak zasypou dělostřeleckou palbou a útoky kamikadze dronů. Jsou místa kam běžná auta vůbec nedojedou.

Nakupujeme techniku od dobrých lidí se soukromých sbírek a upravujeme ji pro potřeby konkrétních týmů s kterými na frontě přímo pracujeme (především 72.,46.,53. brigáda). Techniku dokážeme sehnat násobně levněji než od obchodníků, kteří ji mají na skladech, ale chtějí hlavně vydělat. Vybavíme je potřebnou elektronikou a vybavením, které je na bojišti nezbytné. Velkou výhodou je, že dokážeme techniku vybavit kvalitními systémy pro rušení dronů a zmizet tak útočníkům alespoň částečně z očí. Máme až 70% šanci zarušit přilétající vražedný kamikadze dron a ochránit tak posádku. 

Hledáme 5 000 dobrých duší, kteří nechtějí stát stranou. Těm za jejich podporu darujeme Pamětní list v podobě bankovky vyrobené Státní tiskárnou cenin. Bude to cenná vzpomínka na časy, kdy se rozhodovalo o našem osudu.

A co za to získají obránci?

KAŽDÝ MĚSÍC AŽ 2 OBRNĚNCI NA FRONTU

Díky této první a poslední sbírce tohoto roku na techniku nebudeme potřebovat žádnou další pomoc celý rok. Obránci získají 4 až 5 obrněnců a dalších až 5 opancéřovaných a nadupaných vozů Hummer. I s technikou která tam již nyní míří se počet dodaných obrněných vozů vyšplhá na 13. To však není všechno.

Opravíme díky ní vozový park a rozšíříme ho o nové vozy i pojízdný velín. Zajistíme pořádnou výstroj pro posádku, která bude české obrněnce opatrovat. Také vybavíme vlastní dílnu na drony, abychom mohli posádky vozů chránit ze vzduchu a byli kompletně soběstační. 

Teď jde do tuhého, teď se láme chleba. Tento rok musíme s podporou vydržet. UKAŽTE PUTINOVI ŽE SE VE VÁS SPLETL.

Pomozte jednou o trochu více a získejte cennou odměnu v podobě pamětního listu od Státní tiskárny cenin.

KDO SBÍRKU POŘÁDÁ A KDE BUDE VYBAVENÍ SLOUŽIT

Se spolkem Zdravotní Zajištění jste loni pomohli více než 18ti miliony a převezli jste s námi 250 tun humanitární pomoci. Pro srovnání je to 7,5 X více než předchozí rok. Pomáháme při živelných pohromách v Česku a zajišťujeme zdravotní dozor na neziskových akcích. Pořádáme kurzy první pomoci. S Čechy, kteří působí na Ukrajině jste s námi mohli prožít příběhy u Bachmutu, při obraně Avdiivky i ve stále odolávající pevnosti Vuhledar. Právě s nimi jsme dali dohromady seznam klíčového vybavení, které potřebují pro kluky na celý letošní rok. Vytvořili jsme sběratelskou bankovku CENA SVOBODY kterou získáte za každý příspěvek od 5 000 Kč.

Toto je věc která má smysl. Pomůžete jednou o trochu více, my můžeme makat celý rok a za to vás odměníme. 

JSOU ČASU MÍRU, JSOU ČASY VÁLKY

Právě teď se ukazuje kdo stojí rovně. Kdo je křivák. Kdo myslí jen na vlastní prospěch. Kdo se zlomí. Ve spolupráci s Čechy bojujícími na Ukrajině spouštíme první a poslední sbírku tohoto roku na obrněnou techniku. Každému kdo stojí při nás a pošle nám na pomoc 5 000 Kč a více obdrží jako poděkování pamětní list CENA SVOBODY v podobě bankovky. Získá tak hodnotnou památku na časy, kdy se rozhodovalo o tom, zda jste stáli na straně pravdy, nebo jste nechali dějiny proběhnout kolem vás. 

Všem kteří se nevzdávají upřímně ze srdce děkujeme. 

POZNÁMKY KE KAMPANI:

S ohledem na dobu trvání sbírky si vyhrazujeme s ohledem na změnu situace na bojišti a dostupnost jednotlivých kusů techniky mírně měnit pořadí a počty kusů vybavení tak abychom dodali pomoc co nejdříve a maximálně využili získané prostředky. 

Jednotlivé milníky kampaně budeme naplňovat průběžně. Dle prostředků budeme některé věci objednávat s předstihem. Jedná se například o dílenské vybavení na výrobu dronů, nebo obrněnou techniku, která potřebuje úpravy a vyřízení patřičné dokumentace také vyžaduje čas.

ODESÍLÁNÍ ODMĚN: První odesílání odměn proběhne na konci března 2024. Následně vždy každý poslední týden v měsíci až do ukončení sbírky.

Z vybraných prostředků hradíme nezbytné náklady na tisk a distribuci odesílaných odměn. 

Kategorie: Humanitarian

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *