Dobro na kolech

Publikoval(a) administrator dne

K dopravě humanitární pomoci nám slouží naše Beruška. Občas trochu drncá a nezbedně poskakuje na cestách, ale my ji máme rádi. Tolik zážitků z cest co s ní máme. Ta kdyby mohla vyprávět!

Bohužel má už naježděno opravdu hodně a cesty s ní se stávají loterií. Dojedeme nebo někde zůstaneme bez pomoci?  A my za ní nutně potřebujeme náhradu. Dodávka je pro nás životně důležitá. Pomoc se musí dostat k potřebným a nezůstávat na skladě, protože ji není čím dopravit. 

S naší organizací Zdravotní zajištění z.s. pomáháme potřebným již od roku 2008.

S Beruškou rozvážíme humanitární  pomoc po české republice a okolních zemích. Dodávka jezdí i dlouhé trasy mimo ČR a potřebujeme spolehlivého dříče, který nás hned tak nenechá na holičkách. Bohužel stávající dodávka už má odslouženo a nyní ji využíváme k rozvozům na Ukrajině. Zde nebude jezdit dlouhé trasy a případný odtah nebude tak komplikovaný.

Prostředky budou použity na zakoupení starší transportní dodávky, se kterou bude jezdit dívčí posádka. Nahradí naší stávající berušku. Dále také na její servis a nezbytné provozní výdaje a výdaje, které jsou nutnou prvotní investicí na dlouhé trasy 😉

Kategorie: Humanitarian

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *