Podpora pro bojovníky na ukrajinské frontě poblíž Bachmutu

Publikoval(a) administrator dne

https://www.donio.cz/podpora-pro-bojovniky

Tato jednotka je pravidelně nasazována na plnění úkolů v součinnosti s Ukrajinskou armádou v místech střetu s nepřítelem. Bohužel, tím že jednotka nese statut “dobrovolnická” není vybavena materiálem tak jak by její bojové nasazení a využití zasloužilo.
Byl jsem překvapen, když jsem slyšel, že většinu věcí a vybavení si tito muži (kteří neutekli jako jiní, které potkáváme v EU a ne vždy dělají svým okázalým až drzým a suverénním chováním dobré jméno své zemi a zůstali, aby bránili svou zemi, své rodiny), kupují za své prostředky anebo z darů, kterých se jim dostane. V rámci úspor jsou pak nuceni nakupovat nekvalitní produkty, což je sice lepší než nic, ale nikdo nechce spoléhat na nekvalitní výrobky, např. z Aliex***su.
Tato jednotka má stovky mužů a byť bych rád pomohl všem, vím, že je to nereálné, ale pomozte mi udělat maximum a pomoci alespoň pár desítkám bojovníků formou nákupu materiálu, který prostřednictvím klíčových funkcí v jednotce pomůže většině (např.zdravotní vybavení a batohy pro mediky, noční vidění pro řidiče, atd…).

Kategorie: Humanitarian

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *