Složili jste se na Iveco pro průzkumáky pod českým velením

Publikoval(a) administrator dne

POMOZTE S OFENZÍVOU OBRNĚNÝM IVECEM

AKTUALIZACE: Díky tisícovce úžasných lidí se podařilo Iveco pořídit a získat i prostředky na vybavení. O prvním nasazení vás budeme informovat. Pro Českou diverzní jednotku připravujeme další projekt. Do Té doby je můžete podporovat sbírkou pro PERUN, který s nimi na frontě působí. 

Ofenzíva se blíží. Pro naši jednotku, která plní úkoly v předních pozicích i týlu nepřítele potřebujeme sedmimístného ocelového oře, který pomůže překonat obranné linie okupantů a zvýší naše šance na bezpečný návrat domů. Stroj, který jsme pro sehnali výrazně zvýší bojeschopnost jednotky. To i díky věži s pořádným kanónem, který si poradí s drony i živou silou nepřítele. Vyhrát můžeme jen díky vaší pomoci.

KDO STOJÍ ZA SBÍRKOU

Vozidlo je určené pro průzkumnou jednotku, která působí při 72. brigádě na jižním úseku donbaské fronty. Sbírku organizuje v osvědčeném tandemu česká organizace Zdravotní zajištění a mezinárodního humanitárního fond Perun. Spolu jsme již zrealizovali řadu projektů a věříme, že to díky vám dotáhneme i tentokrát (až na Krym). 

NA CO POSLOUŽÍ VAŠE PENÍZE

  • Za vybrané peníze zakoupíme obrněný vůz 4×4 s vysokou balistickou odolností a věží pro kulomet.
  • Provedeme servis vozu a nakoupíme náhradní díly.
  • Nakoupíme náhradní sadu pneumatik.
  • Přiděláme rámy pro uchycení výstroje a pneu.
  • Pořídíme optiku pro noční pohyb bez zapnutých světel. 
  • V případě, že se nepodaří vybrat celou částku, budeme nuceni pořídit vozidlo nižší kategorie s nižší balistickou odolností a bez aktivních obranných prvků.

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *