1. Batalion cizinecké legie

Publikoval(a) administrator dne

Jsme družstvo rozvědky a plníme úkoly pro 1.battalion Mezinárodní Legie. Převážně pracujeme samostatně, ale účastníme se i velkých akcí. Naše práce je velmi různorodá od získávání a podávání informací přes útočné mise, rozvědku bojem nebo navádění artylerie. Nejčastěji se tedy pohybujeme na nebo za 0 linií. Chodíme první tam, kde je to potřeba. 

Působili jsme v Charkovské, Doněcké a Luhaňské oblasti. Účastnili jsme se Charkovské ofenzívy a několika našich menších ofenziv, nebo naopak bránili Rusům získat další území, ti z nás kteří tu bojují nejdéle se účastnili i bojů například v Irpini nebo Buci. Jsme parta vážně odhodlaných chlapů z různých koutů světa, většinu nás ale tvoří Ukrajinci. Většina nás si už prošla jedním nebo více zraněními a odhodlání zničit vraha nám rozhodně nechybí.

Co nám ale chybí je vybavení o které jsme přišli v průběhu bojů a rádi bychom na něj získaly finance právě díky téhle sbírce. Aktuálně působíme v okolí Bachmutu, kde se snažíme navracet Ukrajinskou půdu. Bohužel díky hustému zaminování a sítí okopů a opevněných míst se zde odehrávají tvrdé pěchotní souboje, které spotřebovávají spousty vybavení.


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *