Krakonošova Sojka – 01

Publikoval(a) administrator dne

KRAKONOŠOVI SOJKY ČECHŮM NA DONBAS

Pomozte nám najít a zneškodnit prevíty, které na hranice Evropy poslal zlý Trautenberk z Kremlu. Ocelová SOJKA je vylepšená verze krakonošova pomocníka, která ochrání posádku. Hummer speciálně upravený pro českou jednotku s protidronovým systémem a medevacem. Aktuálně máme možnost rozšířit náš tým a proto stavíme již druhou, aby byla na frontě co nejdříve. 

PERUN STAVÍ SVOU PERUŤ

Český Perun je na Ukrajině od začátku války. Viděli jsme hrůzy u Kyjeva, prošli jsme boji, máme za sebou zranění. Jsme Ti z mála, kteří se na to nevykašlali. Bojujeme dál a posouváme se. Rusové mají početní i technologickou převahu. To co nás ale trápí nejvíce je nebe. 

PROČ POTŘEBUJEME SOJKU

Krakonošova SOJKA-01 je vylepšený obrněný hummer. Dokážeme najít vzdušné cíle mnohem rychleji a ochránit posádku, odvézt raněné do bezpečí.

Opakovaně nás málem dostali a tak nám dá i křídla pro rychlý únik z místa a její vylepšené pancéřování nás ochrání před střepinami, které kolem nás létají.

VÍME CO A JAK

Za poslední měsíce jsme se naučili najít a ničit neřády, kteří nás drtí ze vzduchu jako nikdy předtím. Kluci kteří nyní slouží v Perunu v minulosti posadili na zem vrtulník i Suchoje. Dnes je situace jiná a horší. Rusové mají převahu ve vzduchu na všech úrovních. Když máme štěstí tak dokážeme ničit velké kamikadze drony typu Lancet i obávané Orlany. Malých dronů, které hází granáty a navadí artilerii jsme již zarušili a posadili nepočítaně. 

Okupanti se ale učí a tvrdě po nás jdou. Abychom mohli svou práci posunout potřebujeme na pořádný prevíty i pořádný pomocníky.

Obhajoba a páchání genocidy není názor. Za téměř dva roky jsme na vlastní oči viděli a zažili čeho jsou Russové schopni a jaké hrůzy tu páchají. Bez sojky bude naše práce na bojišti téměr nereálná.

Na co konkrétně budou peníze z této sbírky použity?

Účelem je pořízení a úpravy HUMMERU pro převoz a ochranu posádky před drony. Zajištění rychlého přesunu a případného odvozu raněných. 

ZEJMÉNA PAK:

  • POŘÍZENÍ HUMMERU
  • JEHO TECHNICKÉ ÚPRAVY VČETNĚ ÚPRAVY K EVAKUACI
  • NOVÁ KOLA
  • OCHRANA POSÁDKY
  • VYBAVENÍ PRO POSKYTNUTÍ PRVNÍ POMOCI RANĚNÝM

REPORTÁŽE O NAŠI PRÁCI:

Děkujeme Všem, kteří se na projektu podílí a stále drží při nás!

Kategorie: Humanitarian

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *